Kerstmusical 'De Kleine Boom'

Op woensdag 18 december vieren we kerst! Met alle kinderen van de Walburgis spelen we de kerstmusical 'De kleine boom'.


Ouder(s)/ verzorger(s) van schoolgaande kinderen zijn met eigen gezin (jongere en oudere broer(s)/zus(sen)) vanaf 18.15 uur welkom in De Bouw. Er staat een kopje koffie/ thee met kerstkransje klaar. Dit wordt aangeboden door school en het oudercomité. Voor de kinderen is er een glaasje ranja en een kleine traktatie later op de avond. Niet schoolgaande kinderen zitten bij hun ouder(s)/ verzorger(s). De eerste rijen zijn gereserveerd voor schoolgaande kinderen, zij moeten steeds het podium op en af. Voor de rust en duidelijkheid is het prettig dat hier geen andere kinderen tussen zitten. 
Om 18.30 uur begint de musical. Na afloop is er gelegenheid om, tegen betaling, met een drankje nog even gezellig na te praten. De avond eindigt om 20.30 uur. 

Houdt u er rekening mee dat gemaakte foto's/ fimpjes tijdens deze avond voor eigen gebruik zijn en niet worden gedeeld op bijvoorbeeld Social Media. Dit in verband met de wet op de privacy. 

Woensdag 18 december: 
18.15 uur: inloop De Bouw
18.30 uur: start kerstmusical 'De kleine boom'
19.45 uur: einde kerstmusical
tot 20.30 uur: voor wie wil gezellig samenzijn in De Bouw

Op vrijdag 20 december zijn de groepen 1 t/m 8 om 12.15 uur vrij en begint voor iedereen een welverdiende kerstvakantie! We zien iedereen op maandag 6 januari graag weer terug!
 
Media
  • De kleine boom
deze website is gerealiseerd door schoolwapps.nl